Kulim Hi-Tech Park – Seluruh Warga Pihak Berkuasa Tempatan Taman Perindustrian Hi-Tech Kulim mengucapkan setinggi-tinggi ucapan tahniah kepada Balai Polis Kulim Hi-Tech Park kerana telah memenangi Johan Keseluruhan Program Lawatan Balai Polis Balai Polis Cemerlang Yayasan Pencegahan Jenayah Malaysia (MCPF) Kategori Bandar 2022 dalam pertandingan yang telah diadakan baru-baru ini

Dalam lawatan itu juga, Balai Polis Kulim Hi-Tech di sini, memperkenalkan aplikasi platform berkaitan kepuasan pelanggan (Customer Survey Indicator) bagi memudahkan orang ramai memberi maklum balas secara dalam talian.

Hadir sama Pengerusi Program Balai Polis Cemerlang MCPF Datuk Kamarudin Md Ali, Ketua Panel Anugerah Balai Polis Cemerlang MCPF Chan Kuang Yu dan ahli panel serta ketua komuniti sekitar Kulim Hi-Tech Park.

Balai Polis Kulim Hi-Tech terpilih mewakili kontinjen Kedah untuk Pertandingan Anugerah Balai Polis Cemerlang Kategori Bandar yang mana juri penilai adalah terdiri daripada ahli Exco MCPF.

sila klik link ini untuk tonton video penyampaian anugerah tersebut : https://pbt.kedah.gov.my/wp-content/uploads/2023/04/balai-polis-cemerlang-2.mp4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Skip to content