17 OGOS 2021 (SELASA)

MESYUARAT JAWATANKUASA PUSAT SETEMPAT (OSC) MAJLIS DAERAH BANDAR BAHARU BILANGAN 8 TAHUN 2021

Mesyuarat tersebut diadakan secara dalam talian dengan menggunakan aplikasi Google Meet dan dipengerusikan oleh Yang Dipertua Majlis Daerah Bandar Baharu, Tuan Mohamad Subhi bin Abdullah, AMK., BCK.

Mesyuarat dimulakan dengan Aluan Pengerusi dan disusuli agenda mengesah dan meluluskan Minit Mesyuarat Jawatankuasa OSC Bilangan 7 Tahun 2021 yang diadakan pada 14 Julai 2021 lalu serta perbincangan perkara-perkara berbangkit.

Mesyuarat diteruskan dengan pembentangan dan perbincangan beberapa perkara baru iaitu Permohonan Cadangan Jalan dan Parit bagi Cadangan 20 Unit Rumah Sesebuah 1 Tingkat dan Cadangan Pelan Jalan dan Parit bagi Cadangan Pembangunan beberapa Unit Rumah Berkembar dan Sesebuah 1 Tingkat.

Mesyuarat turut mengambil maklum pembentangan Bilangan Permohonan dan Selesai Mengikut Jenis Permohonan dan Tempoh Piagam OSC MDBB iaitu 22 projek telah berjaya selesai dalam tempoh piagam dengan kadar peratusan selesai ialah 100% .

Turut serta dalam mesyuarat secara maya ini ialah Setiausaha MDBB, Ahli-Ahli Majlis MDBB, wakil-wakil jabatan / agensi teknikal dan Ketua-ketua Bahagian / Unit MDBB berkaitan.

MalayEnglishArabicChinese (Simplified)
Skip to content